top of page
logo-web-utensirkel.png

PRISLISTE

Overnatting

Overnatt i glampingtelt på enga
Varigheten varierer · kr. 1 750,- (søn. - tor.) * · kr. 2 200 (fre. - lør.) *
Overnatting i telt i naturen, hvor ekte seng, møbler og ståhøyde gjør oppholdet ekstra komfortabelt, samtidig som du lever tett på skogens lyder og sanseinntrykk. Teltet ligger alene på enga med et skogholt som nærmeste nabo.

Booking av ovenatting

Overnatting i gårdshuset på tunet
Varigheten varierer · Fra kr. 1 200,- pr natt.* (min. 2 netter) Sjekk inn i det koselige gårdshuset som ligger på tunet med soveplass for inntil fire personer. Huset har en enkel standard, men har et godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin.

* Tjenestegebyr og renholdsgebyr kommer i tillegg. Prisen varierer gjennom året.

Booking av overnatting


SPA

Vedfyrt badstutønne
2 timer · Kr. 800,- (max 4 pers)
Velkommen til å senke skuldrene og nyte varmen i vår vedfyrte badstutønne med panoramutsikt over Mjøsa, skogen og det bølgende kulturlandskapet. Hver dag er utsikten unik.
Finn en favoritt blant våre eteriske oljer og ha et par dråper i vannet på badstuoven. Kjenn etter om det er noe avslappende, eller oppkvikkende som kroppen din trenger.
Nyt pauser fra varmen ute i friluft og kjenn elementene mot huden. Oppvarmet utedusj tilgengelig vår-sommer-høst og naturens eget snøbad for de tøffeste om vinteren. Prisen er for opplevelsen, uavhengig av antall gjester inntil fire personer.

Bestill vedfyrt badstuetønne

Vedfyrt badestamp
2 timer · kr. 1500,- (max 4 pers) 
Slapp av i en badestamp fra svenske Skargards med benker av glassfiber og innebygget vedovn. Nyt det varme vannet mens du tar inn utsikten over Mjøsa, skogen og kulturlandskapet.
Besøker du oss om kvelden, er det stjernehimmelen som er ditt tak mens fakler og månen sørger for belysningen. Nyt pauser fra varmen ute i friluft og kjenn elementene mot huden.
Oppvarmet utedusj tilgengelig vår-sommer-høst og naturens eget snøbad for de tøffeste om vinteren. Prisen er for opplevelsen, uavhengig av antall gjester inntil fire personer.

Bestill vedfyrt badestamp

 

Massasje

Rygg, nakke og skuldermassasje
30 minutter · 600,-
Noen ganger det godt å gi nakken, skuldrene og ryggen litt ekstra oppmerksomhet.
Dette er en rolig og myk oljemassasje av rygg, nakke og skuldre. Massasjen kan løse opp fysiske spenninger og blokkeringer i kroppen din og kan gi deg avspenning og ro.

 

Bestill massasje av rygg, nakke og skuldre.

Avspenningsmassasje
45 minutter · 900,-
Dette er en rolig og myk oljemassasje av hele baksiden av kroppen. Massasjen kan løse opp fysiske spenninger og blokkeringer i kroppen din og kan gi deg en dyp avspenning og ro.
Til massasjen benyttes uparfymert økologisk kaldpresset kokosolje, som gir huden fuktighet og næring. Det er satt av tid til en liten samtale før og etter massasjen, slik at totaltiden blir omtrent en time.

 

Bestill avspenningsmassasje
 

Tantrisk massasje

1 time 45 minutter · Kr. 1800,-
Du får ta imot myk, avslappende berøring som både gir avspenning og ro. Samtidig vil du kunne oppleve å få mer energi. Opplevelsen er naturligvis individuell, men tantrisk massasje vil kunne hjelpe til med å øke energien i kroppen din og styrke livskraften din.
Først masseres baksiden av kroppen i ca 35 minutter. Så får du massasje over hele forsiden av kroppen i drøyt 45 minutter. (Det utføres ingen massasje av underlivet.)

Til massasjen benyttes uparfymert økologisk kaldpresset kokosolje, som gir huden fuktighet og næring. Det er satt av tid til en liten samtale før og etter massasjen, slik at totaltiden blir omtrent to timer.

Bestill tantrisk massasje

 

 

KURS

Grunnleggende kurs i tantrisk massasje for par
2 timer 30 minutter · Kr. 2500,- (for to personer)

Dere får først en grunnleggende innføring i hva tantra og tantrisk livsvisdom handler om. Dere vil få innsikt i noen helt grunnleggende prinsipper om hvordan livsenergien flyter og virker i kroppene våre. Dette sees i sammenheng med  massasjen som er hoveddelen av kurset. 

 

Etter innledningen går vi over til massasjebenken der dere får lære de grunnleggende teknikkene som benyttes i tantrisk massasje og selve gangen i massasjen.

Instruktøren, som er utdannet tantramassør demonstrerer på en, eller begge,  hvordan massasjen skal utføres. Merk at den tantriske massasjen som vi gir en innføring i, ikke omfatter lingam / yoni-massasje (kjønnsorganene).

Nå er det deres tur til å massere hverandre under kyndig veiledning fra instruktøren underveis.

 

Hele seansen avsluttes med å dele opplevelsene fra massasjen og kurset. Med seg hjem får dere gode tips om hvordan de kan gjøre tantra til en del av hverdagen og bruke massasjen som en katalysator for å styrke egen livsenergi og eget parforhold.

 

Bestill parkurs i tantrisk massasje

 

 

ANDRE TILBUD OG TJENESTER

 

Gapahuk med bålplass
2 timer · Kr. 800,- (for inntil 12 personer)

Velkommen til gapahuken med utsikt mot Mjøsa, jordet og skogen. Her sørger en rentbrennede bålpanne for at du kan nyte bålkosen uten røyk! Gapahuken er utstyrt med skinn og pledd, og bålet er ferdig tent når dere kommer.

bottom of page